Замовити пакети з логотипом в Україні

Поліетилен представляє собою найбільш вживаний матеріал. Одна зі сфер його використання – виготовлення зручної упаковки. Вона використовуються в Україні у роботі сотнями торгових мереж з метою забезпечення продукції свіжості та якісного транспортування. Зважаючи на універсальність та переваги поліетилену пакети давно вийшли за рамки звичайного пакувального матеріалу. Тепер це яскравий рекламний інструмент.

Пакети з логотипом в Україні – вдале рішення для проведення рекламних кампаній та інших заходів. Вони потрібні будь-якому магазинові. Фірмове зображення перетворює побутовий атрибут в рекламний інструмент. Компанії прагнуть не втрачати свої переваги і використовують пакети як частину рекламної кампанії.

Пакети з логотипом – Україна

пакети з логотипом Україна  замовити пакети з логотипом Україна  друк пакетів Україна

Логотип на пакеті виконує рекламну та інформаційну функцію. Він знайомить споживача з продукцією, а також із фірмою, яка пропонує свій товар чи послугу. Від того наскільки якісним буде логотип залежить чи зверне увагу на нього потенційний покупець і чи купить він в результаті товар. Упаковка в цьому випадку розглядається як частина товару, тому важливо зробити її якомога більш привабливою. Логотип допомагає в популяризації певної фірми чи товару.

Наша компанія виготовляє пакети з логотипом для замовників з України. Тисячі вітчизняних магазинів прагнуть отримати якнайкращу упаковку за помірну ціну. Ми займаємось виготовленням пакетів оптовими тиражами. Це дозволяє замовляти нашим клієнтам рекламну продукцію про запас. До того ж флексографія мінімізує витрати на виробництво пакетів, а значить виробник має змогу понизити вартість виробів для кінцевого споживача. В Україні дуже часто замовляють пакети майка і банан, тому що вони надійні та зручні.

Друк пакетів – Україна    

Друк пакетів відбувається на сучасному обладнанні. Для розплавлення гранул поліетилену використовуються екструзивні апарати. Сировину разом із добавками, які покращують якість загружають до екструдеру, де вона розплавляється під дією високих температур, після чого з маси видувають поліетиленовий рукав. Він може бути гладким або ж шорстким на дотик, все залежить від того який тип поліетилену використовували. ПВТ відрізняється гладенькою поверхнею та еластичністю. ПНТ тип – міцний та надійний, з нього отримують матову поліетиленову продукцію.

На поліетиленову плівку наносять підготовлене зображення. Воно може бути чорно-білим або багатоколірним в залежності від дизайну логотипу. Плівку відправляють в пакеторобну машину, де її запаюють та одночасно розрізають, сформувавши пакети. Друк пакетів в Україні після цього завершується залишається тільки вирубати ручки в спеціальному пресі. Перед відправкою товару проводиться його повна перевірка.

Флексодрук за багатьма параметрами переважає шовкографію. Наші флексомашини працюють в автоматичному режимі, утримуючи стабільні показники якості друку. Таким чином унеможливлюється негативний вплив “людського фактору”.

У нас досить привабливі ціни в Україні на пакети з логотипом. Також популярною є наша окрема послуга з флексографічного друку на поліетиленовій плівці. Маємо повний цикл виробництва, тому відповідаємо за терміни виконання погоджених заказів.

Виготовляємо пакети з логотипом для клієнтів з України найвищої якості. З деякими виконаними роботами ви можете ознайомитись на нашому сайті.

Ми пропонуємо вигідні умови співпраці та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Зробити замовлення ви можете у нашого менеджера. Доставимо вироби по Україні найзручнішим для вас способом.

Структура компании