Поліетиленові пакети оптом: пакети з логотипом

Поліетиленові пакети замовляють в Україні для потреб магазинів та супермаркетів. Ці вироби мають особливу якість та привабливу ціну, в них можна упакувати будь-яку продукцію. Саме ці характеристики зробили кульки такими затребуваними.

При виникненні у торгівельних компаній потреб в замовленні поліетиленових пакетів оптом вони звертаються до нас. Наше виробництво на регіональному на всеукраїнському ринку залишається одним із найвідоміших постачальників поліетиленової продукції. Ми виготовляємо пакети та іншу продукцію оптом, тому що розуміємо її необхідність. Замовивши партію пакетів наші клієнти обов’язково повертаються для того щоб здійснити повторну покупку. Адже ми пропонуємо якісні пакети за помірну ціну.

Оптові замовлення мають певні переваги. При такій схемі роботи наші клієнти забезпечують себе пакетами на досить довгий час. Поліетиленова продукція займає мало місця і не потребує особливих умов для зберігання. Пакети не втрачають своїх властивостей навіть при довготривалому зберіганні. До того ж пакети оптом допомагають заощадити кошти. Друк великої партії пакетів обійдеться дешевше. Чим більше пакетів ви замовляєте, тим менша вартість одного виробу.

Найбільш поширені поліетиленові пакети в Україні

поліетиленові пакети в УкраїніВ Україні на теперішній час найбільш поширені поліетиленові пакети наступних видів:

• «фасовка» – невеличкі пакетики без ручки, що використовуються для зберігання та реалізації фасованої продукції. В магазинах в такі кульки фасують борошно, цукор, макарони.

• «майка» – найпопулярніші вироби із поліетилену. Майка може бути різних розмірів та щільності. Підходить для будь-якого бізнесу. На неї наносять контактну інформацію фірми та невеличкий логотип.

• «банан» – іміджеві вироби з привабливим дизайном. Найчастіше саме ці пакети обирають для нанесення логотипу. В них можна запакувати предмети одягу, взуття та інше.

Замовити пакети оптом в Україні можна на нашому виробництві. У виготовленні пакетів використовується екструзивний апарат, флексорафічна машина, пакеторобна машина, вирубний прес. Ми виготовляємо пакети із якісної сировини – первинних гранул поліетилену, дозволених барвників та добавок, які покращують якість. Усі компоненти піддають екструзії, а з отриманої маси видувають поліетиленовий рукав. Він може бути різної щільності та кольору, все залежить від налаштувань екструзивного апарату. Отримана плівка використовується для нанесення логотипу. Після флексодруку плівку відправляють у пакеторобну машину, де з неї виготовляють поліетиленові пакети. На останньому етапі у пакетах формують ручку та перевіряють якість усієї продукції.

Пакети з логотипом оптом від виробника

  пакети з логотипом Україна          пакети з логотипом оптом

Приймає замовлення на виготовлення поліетиленових пакетів оптом. Ми нанесемо на них будь-яке зображення, перетворивши пакет в рекламний інструмент. Усі без винятку покупці звернуть увагу на пакет з оригінальним логотипом.

За звичай, мінімальний тираж пакетів з логотипом складає від 5000 штук, але в окремих випадках, він може становити 10000 пакетів. Особливих обмежень по максимальному тиражу немає: наше сучасне обладнання здатне виготовляти велику кількість продукції, яка має стабільно вискоку якість.

Скориставшись нашими послугами, ви отримаєте товар найближчим часом. Тривалість виготовлення продукції залежить від об’єму замовлення, його складності та завантаження виробництва іншими замовленнями.

Замовити пакети з логотипом оптом можна у нашого менеджера, зателефонувавши за контактними телефонами ☎️ 063-023-52-02, 096-084-90-50. Він зорієнтує вас у вартості такої продукції та допоможе підібрати найбільш вдалий товар для вашого бізнесу.

Структура компании