Як купити пакети майка дешево

Одним з найбільш поширених і найбільш широко використовуваних варіантів для пакування товарів є пакети майка, ціна яких доступна практично кожній фірмі. Саме тому цей варіант пакетів надзвичайно поширений. Поліетиленові пакети з двома ручками, назва яких походить від англійського t-shirt bags, виготовляють з поліетилену низького тиску. За формою вони дійсно нагадують майки.

Торгівельні організації при закупівлі пакувальних матеріалів звикли заощаджувати, оскільки одна й та сама продукція може коштувати по-різному. Щоб купити пакети майка дешево, замовляйте їх оптом у виробника.

Переваги пакетів майка

пакети майка   Сьогодні в кожному торговому центрі і невеликому магазині використовується ця зручна поліетиленова продукція для упаковки промислових товарів і продуктів харчування. Завдяки бічним складкам, пакетам-майкам притаманні: висока місткість, велика вантажопідйомність (до 25 кг) і зручність. Крім того, з усього різноманіття пакетів з ручками, даний вид упаковки є найдоступнішим варіантом за ціною - при великій кількості позитивних якостей, вартість пакета майка завжди залишається недорогий, дозволяючи купувати цю продукцію у великих обсягах.

Основні переваги пакетів майка:

зручність в застосуванні;

велика вантажопідйомність;

висока місткість;

можливість нанесення логотипів і інших рекламних зображень;

низька вартість.

Ще одна важлива перевага пакетів майка - це можливість просувати бренд, завдяки нанесенню логотипу компанії на пакет. Купити пакети майка може кожен, так що реклама пошириться швидко і ефективно. Будь-яка торгово-виробнича компанія, супермаркет, аптека або сервіс по упаковці використовують сьогодні цю незамінну продукцію, не тільки виходячи з її надійності і зручності, але також в якості ефективної і недорогої реклами.

Різновиди пакетів майка

 пакети майка з логотипомНайпоширенішими є пакети з поліетилену низького тиску, товщина яких становить 12-45 мкм. Оптова покупка такого варіанту упаковки - оптимальне рішення для багатьох завдань, пов'язаних з фасуванням. Серед розмірів пакетів майка користується популярністю пакети 50х80 мм.

За своїми розмірами пакети майка можуть досягати досить великих розмірів, що дозволяє використовувати їх під піцу. Вони бувають кольорові і прозорі, з логотипом і без нього. Варіанти без лого дозволяють заощадити на вартості, але пакети з нанесенням малюнка – це додаткова можливість недорого прорекламувати компанію. Нерідко можна зустріти чорні і білі пакети майка.

Індустрія по виробництву пакетів пропонує асортимент якісних, надійних поліетиленових пакетів, в числі яких є і пакети майка з накаткою (тисненням). Це упаковка підвищеної міцності з «пухирчатою» поверхнею. Вартість такого виду пакетів аналогічна вартості звичайних гладких пакетів.

Якщо ви хочете підвищити впізнаваність бренду і розташувати до себе клієнтів, брендування пакетів - найкраще рішення. Чим частіше цільова аудиторія буде бачити ваш логотип, тим більше шанс, що при виборі такої техніки, перевагу буде віддано в вашу користь, а не на користь конкурента. До того ж, компанії, які продумують свій імідж до дрібниць, найчастіше мають хорошу репутацію, а пакет у яскравому кольорі з красивим логотипом - це відмінний спосіб продемонструвати свій імідж цільової аудиторії. Серед сотень однакових пакетів, кольоровий буде явно виділятися, привертаючи увагу.

Сучасні технічні можливості виробництва не мають кордонів: ви можете замовити нанесення на пакувальну продукцію свій логотип, пустити логотип стрічкою, надрукувати будь-яку фразу або зображення. Вартість такої реклами залишається низькою: друк наноситься методом флексографії - однієї з найбільш доступних технологій друку, а ефективність не викликає ніяких сумнівів.

Чому варто купувати пакети майка у нас

замовити пакети майкаУ виробництві пакетів майка ми використовуємо тільки якісний поліетилен. Ми закуповуємо сертифіковану сировину у постачальників, з якими працюємо роками, і впевнені особисто.

Ми не відпускаємо клієнтам браковану продукцію: налагоджений технологічний процес дозволяє нам мінімізувати технологічний брак, крім того, на виході ми завжди проводимо контроль якості продукції. Наші пакети майка мають рівномірне фарбування і правильну форму. Ніяких дефектів отворів, патьоків, ущільнень.

Доступна вартість продукції, а також можливість купити пакети майка оптом дозволяє нашим клієнтам заощадити чималу суму. Вартість пакетів майка від виробника завжди буде менше, ніж у реалізаторів.

Для нас важливі деталі, тому, купуючи пакети майка, ви можете не сумніватися в якості швів. Пакети надійні і зручні в експлуатації, витримують вказану вагу. Ви завжди можете придбати необхідну кількість пакетів, навіть якщо вам необхідно кілька тисяч пачок: серійна продукція у нас завжди є на складі. Мінімальний тираж замовної продукції з друком логотипу прораховується індивідуально.

Наша незмінна пропозиція для замовників - максимально доступна і якісна продукція, в числі якої зручні і надійні пакети майка. Купуючи даний вид поліетиленової упаковки оптом, ви не тільки забезпечите високий рівень сервісу для ваших клієнтів, а й забезпечите велику впізнаваність вашого бренду. Щоб купити пакети майка дешево, зв’яжіться з нашим відділом продажів та зробіть оптове замовлення.

Структура компании