Пакети з логотипом для вашого бізнесу

У сучасному світі конкуренція на ринку лише зростає, і вибір ефективних інструментів для просування вашого бізнесу набуває великої важливості. Один із таких інструментів - пакети з логотипом. Вони відіграють значущу роль в рекламі та сприяють підвищенню впізнаваності вашого бренду.

Наша компанія пропонує надійні та практичні пакети майка та банан з логотипом. Це найбільш поширені у торгівлі варіанти упаковки та ефективні рекламні носії. Для вас, як для оптових замовників, ми пропонуємо найкращі ціни, щоб задовольнити ваші потреби.

Значимість пакетів з логотипом для бізнесу

пакети з логотипом для бізнесу

Поліетиленові пакети з логотипом широко використовуються у торгівлі для упаковки товарів. Вони виготовляються з матеріалу різної щільності. Плівка з поліетилену низького тиску використовується при виготовленні пакетів майка, тоді як плівка з поліетилену високого тиску — для пакетів банан з логотипом. Розглянемо, чому пакети з логотипом стали необхідністю для успішної реклами для самих різних видів бізнесу.

Пакети з логотипом - це своєрідні мобільні рекламні щити, які подорожують разом із вашими клієнтами. Кожен раз, коли покупець носить ваш пакет, він стає амбасадором вашого бренду, передаючи ваше повідомлення і залучаючи нових клієнтів. Це ефективний спосіб підвищити авторитет вашої компанії та у кінцевому рахунку збільшити обсяги ваших продажів основних товарів.

Наші вироби можуть мати підвищену міцність і вантажопідйомність до 20 кг. Більше того, матеріали, які застосовуються під час виробництва пакетів з логотипом, захищають вміст від негативних впливів.

Пакети з логотипом - це інвестиція, яка працює надовго, і при цьому вартість їх виготовлення виправдовується багаторазово.

Виробництво пакетів з логотипом та їх замовлення

Ми, як виробники, випускаємо безліч варіантів поліетиленової упаковки. Найбільшою популярністю у наших замовників користуються пакети із укріпленою прорубною ручкою. Матеріал, з якого вони виготовляються, називається поліетиленом високого тиску або LDPE в англомовному варіанті. Він підходить для нанесення зображень та тексту, цей вид упаковки має широкі рекламні можливості.

Наша компанія має все необхідне обладнання та витратні матеріали для виробництва пакетів із поліетилену як високого, так і низького тиску.

Фірмова символіка компанії та інша рекламна інформація у нас наноситься на поліетилен методом флексодруку. Цей спосіб більш дешевший, забезпечує більшу продуктивність, та вважається екологічно чистим.

Міцні на розрив і розтягування пакети являють собою ідеальний пакувальний матеріал — гладкий, блискучий, шорсткий, несприйнятливий до механічних пошкоджень від колючих або ріжучих предметів. Структура пакетів з поліетилену високого тиску та друком логотипу допускає нанесення одночасно декілька кольорів. Крім того, ви можете замовити друк зображення з обох сторін пакетів.

Якщо ви більше зацікавлені у зменшенні негативного впливу на довкілля, то можемо запропонувати вам екологічно чисті альтернативи, такі як пакети з біорозкладних матеріалів або використання переробленого матеріалу. Цей факт може бути використаний у рекламному зображенні, буде сприяти покращенню вашого екологічного образу і приверне увагу екологічно свідомих клієнтів.

Вибір типу пакетів та їх розмірів за вами. Наші фахівці завжди будуть вам у нагоді щодо консультацій. Щоб замовити виробництво фірмових пакетів або купити готову продукцію, потрібно зв'язатися з нашим менеджером онлайн або по телефонам   063-023-52-02, 096-084-90-50.

 

Структура компании