Великі поліетиленові пакети товщиною від 50 мкм

Поліетиленові пакети в Україні найбільш популярні та актуальні. З їх допомогою легко та зручно переносити будь-які товари, зберігати речі або щось упаковувати для зберігання чи транспортування. Замовити пакети з поліетилену можна різних розмірів та щільностей, оскільки вони використовуються у всіх галузях нашого повсякденного життя.

Ми випускаємо великі поліетиленові пакети різних різновидів, з використанням різної сировини. Їх товщина становить від 50 мкм і може змінюватись в залежності від матеріалу, необхідної міцності та економічних міркувань.

Як вибрати необхідні поліетиленові пакети великих розмірів

Сфера застосування великих пакетів із поліетилену досить велика:

харчова промисловість (фасування плодоовочевої продукції, тушок птиці, шматкового м'яса, кондитерських товарів);

швейна промисловість (упаковка верхнього одягу);

взуттєві компанії (для коробок із взуттям);

супермаркети, гіпермаркети, ринки, оптові та роздрібні бази;

пошиття штор;

хімчистки, пральні;

легка промисловість;

меблеві компанії (для диванних подушок, тканин, фурнітури);

продаж сувенірів, подарунків;

квіткові салони, дитячий світ (для м'яких іграшок);

інтернет-магазини, маркетплейси;

кур'єрські, поштові служби;

ательє, будинки моди;

товари для тварин.

виготовлення великих пакетів     пакети товщиною выд 50 мкм

Для вибору упаковки необхідно розуміти спосіб її експлуатації. У взуттєвих магазинах велике пакування потрібне для коробок. Це конструкції з кутами, тому ПНТ поліетилен не рекомендується використовувати. Тут підійдуть ПВТ чи ПСТ пакети з петлевою чи вирубною ручкою, пакет-майки.

У маркетах для продуктів харчування, товарів народного споживання найчастіше використовуються пакети низького та середнього тиску – високоміцний матеріал, вантажопідйомність може досягати 20-25 кг. Фасування м'яса, птиці, риби у великих обсягах для рітейлу, виробничих їдалень, ресторанів з подальшим заморожуванням.

Шуби, шкіряні речі, пальто та інший об'ємний одяг, а також пледи, подушки або ковдри можна запакувати в пакети різної щільності. Причому це може бути первинний фасувальний та вторинний брендований з ручками.

Упаковка продукції, що заморожується (м'ясо, риба, овочі) може здійснюватися в різний поліетилен. А як подарункові, виступають ПВТ та ПСТ пакети.

Якщо залишилися питання щодо вибору матеріалу для пакетів, напишіть нам, і менеджери допоможуть підібрати розмір, форму та поліетилен.

Чому вам варто замовити великі пакети товщиною від 50 мкм

Наші пакети з товщиною понад 50 мкм – це упаковка підвищеної міцності, що відповідає умовам законодавства. Виготовлені з високоякісного поліетилену, вони на 100% придатні для вторинної переробки, тому не викликають забруднення навколишнього середовища. Наші важливі переваги:

поставляємо пакети великого розміру різної щільності, тиску, розміру;

на замовлення виготовимо упаковку нестандартної форми;

пропонуємо прозорі, білі, кольорові;

гарантія якості;

доставка транспортними компаніями по Україні;

приймаємо у роботу готові макети;

розробимо дизайн-проект упаковки.

виробництво пакетів    замовити пакети товщиною від 50 мкм

У нашій компанії можна не тільки купити великі пакети з поліетилену, але й замовити нанесення фірмового логотипу на їх поверхню. Реклама та створення іміджу бренду сприяє розміщенню фірмової символіки на пакеті. Ваш логотип буде на видноті, а значить, потенційні споживачі запам'ятають вас. Оптимальне співвідношення ціни та якості гарантуємо!

Щоб купити великі поліетиленові пакети за оптовою ціною від виробника, повідомте менеджеру матеріал, кількість, розміри, необхідність нанесення друку. Менеджери зв'яжуться з вами, щоб уточнити замовлення.

Структура компании