Рукав ПВТ – відмінне пакувальне рішення

Представники бізнесу часто стикаються з необхідністю захистити свій товар від пошкодження. З цим завданням чудово впорається поліетиленовий рукав, який ви можете замовити у нашій компанії. Ми пропонує купити рукав ПВТ дешево з підвищеною еластичністю. Ми індивідуально виготовимо для вас рукав з поліетилену високого тиску будь-якого розміру та товщини.

Рукав ПВТ – надійність та простота у використанні

Поліетилен високого тиску вважається високоміцним універсальним матеріалом, з якого виготовляють такі вироби як плівка, пакети і т.д. Вони активно використовуються в різних сферах.

Одним із переважних видів пакувальних матеріалів є плівка рукав з відсутністю бокового розрізу. Завдяки картонній втулці рукав легко намотується у рулон, має значну простоту використання, що забезпечує зручністю при фасуванні та упаковці товару.

Рукав ПВТ дозволяє уникнути ряд труднощів з якими стикається більшість людей, та надає: зручність при транспортуванні, збереження зовнішнього вигляду товару, захист від сонячного світла.

За бажанням клієнта рукав може бути пофарбований у будь-який колір. Наша плівка підходить практично до всіх видів пакувальних верстатів. Завдяки цьому рукав з поліетилену високого тиску знайшов широке застосування у наших клієнтів.

Рукав ПВТ: переваги та застосування

У промисловості рукав ПВТ використовують для зберігання будь-яких виробів (наприклад, хімічних реагентів), виготовлення упаковки та підкладок. Ще він добре підходить для формування тротуарної плитки, лотків і т.д.

У побуті неможливо уявити транспортування та зберігання деяких продуктів харчування та інших речей без спеціальної тари.

плівка поліетиленова рукав   замовити рукав ПВТ

Більшість виробників, працюючих в торгівлі замовляють фірмові пакувальні вироби з використанням друку свого логотипу. Це дозволяє їм зробити свій бренд більш незабутнім і збільшити продажі.

Рукав ПВТ також є незамінним на великих підприємствах, які відмовилися від використання деревини, металу, ДСП. Його популярність обумовлена важливими перевагами:

нешкідливість для людини;

довговічність;

м'якість;

гнучкість;

ударостійкість;

повітронепроникність;

стійкість до сонячного випромінювання;

хімічна стійкість до кислот, лугів та жирів.

Ще важливо відзначити, що рукав з поліетилену високого тиску не схильний до гниття і утворення іржі.

Чому рукав ПВД найкраще замовити саме у нас

Ми займаємося випуском пакетів та плівки з поліетилену високого тиску довгі роки. Вибравши нас, можна отримати потрібні вам пакувальні вироби найвищої якості. Однак це не всі переваги:

ми виготовляємо міцну поліетиленову плівку (рукав);

гарантуємо широкий асортимент;

на заводі використовується найсучасніше обладнання;

дотримуємося норм, правил виготовлення;

наші співробітники – професіонали своєї справи, вони стежать за дотриманням технологічного процесу від початку до кінця;

робимо швидку доставку до будь-якого регіону України;

пропонуємо продукцію за найдоступнішими цінами.

З усією нашою пакувальною продукцією зручно ознайомитись у розділі «каталог» на сайті компанії. Ми пропонуємо широкий асортимент виробів з поліетилену, крім цього ми є вітчизняним виробником поліетиленової упаковки, що суттєво економить ваш час та гроші. А замовити товар або поставити запитання можна за контактними телефонами. Придбати ПВТ рукав зовсім просто: наші фахівці допоможуть визначитися з вибором і розкажуть про переваги застосування та види кожного матеріалу. Ви зможете підібрати оптимальний варіант продукції, що вас цікавить, за найнижчою ціною.

Структура компании