Поліетиленові пакети оптом – вигідне рішення для вашого бізнесу

У магазинах, бутіках, торгових центрах, салонах зв'язку та інших торгівельних майданчиках українських міст як упаковка під час продажу товарів використовуються поліетиленові пакети (ПВТ і ПНТ), які прийнято замовляти оптом. Такі вироби мають достатню щільність, міцність на розрив, гладку, м'яку поверхню, що практично не мнеться.

Поліетиленовий пакет як інструмент реклами

виробництво пакетів з логотипом

Крім бездоганного виконання своїх безпосередніх функцій, упаковка з поліетилену може стати ефективним інструментом маркетингу. Подарунок клієнтам у вигляді надійного пакету, в який будуть акуратно запаковані придбані товари, значно покращить якість обслуговування. А якщо на такі вироби нанести рекламну інформацію (назву компанії, логотип, контакти), то вони перетворяться на інструмент реклами та активно працюватимуть на ваш бізнес. Оскільки пакувальна продукція масово затребувана, широко використовується та швидко витрачається, оптимальним для власників фірми стане рішення купити пакети оптом, замовивши партію якісних виробів потрібного типу та з потрібними вам розмірами залежно від потреб та режиму використання: вироби типу «майка»; із прорубними ручками; з посиленими ручками; із нанесенням рекламної інформації.

Завдяки нашим демократичним оптовим цінам замовники одержують можливість створити великий запас фірмового пакувального матеріалу. Поліетиленову упаковку можна пофарбувати в будь-який колір, додати різні присадки для стабілізації поліетилену, що забезпечують антистатичний ефект, захист від світла, ультрафіолету, морозу і т.д.

Компанія надає послугу нанесення логотипів або малюнків на будь-які типи пакетів для просування вашого бренду чи фірми. Замовивши розробку шаблону для друку зображення один раз, надалі ви можете використовувати його безкоштовно для друку тиражів продукції. Пакети майка з логотипом можуть бути будь-якого розміру та кольору, а їхня якість не відрізняється від стандартних базових варіантів.

Купити поліетиленові пакети оптом у виробника

Поліетиленові пакети оптом

Упакування – незамінний атрибут у роботі торгових закладів. Покупцям подобається отримувати товари в легких, красивих, зручних пакетах, що надійно захищають покупки від пошкоджень, впливів навколишнього середовища (дощу, снігу, вітру, пилу та бруду). Якщо в магазині в якийсь момент закінчиться упаковка, це може негативно вплинути на процес торгівлі.

Оптова закупівля пакувальних матеріалів в Україні безпосередньо з нашого виробництва дозволить вашій компанії заощадити бюджетні кошти. Багато підприємців вважають за краще замовляти виготовлення партій виробів із запасом, оскільки вони мають тривалий термін зберігання, займають мінімум місця на складі. А замовивши пакети з логотипом оптом, власники бізнесу отримають додатковий зиск у вигляді придбання доступних рекламних носіїв, які ефективно працюють на отримання прибутку.

Пакети ПВТ (з поліетилену високого тиску) розтягуються, але не рвуться, стійкі до деформації та гострих продуктів, мають відмінну морозостійкість і привабливий, яскравий зовнішній вигляд за рахунок глянсової поверхні.

Пакети ПНТ (з поліетилену низького тиску) краще пристосовані для перенесення важких продуктів, але шарудять і часто мнуться, тим самим втрачаючи зовнішню привабливість.

Щоб замовити поліетиленові пакети оптом, ви можете залишити заявку електронною поштою або зв'язатися з нашими фахівцями за телефоном. Це буде вигідне рішення для вашого бізнесу: на вас очікують якісне обслуговування та привабливі ціни.

Структура компании