Поліетиленові пакети майка та банан – хіти продаж в Україні

Поліетиленові пакети – найбільш звична пакувальна продукція нашого часу. Від її якості залежить комфорт обслуговування мільйонів покупців найрізноманітніших магазинів. Для того щоб клієнти не ставили під сумнів сервіс магазину поліетиленові пакети краще замовляти завчасно і в перевірених постачальників.

Наша компанія випускає для клієнтів з України пакети майка і банан під замовлення. На ваш вибір кульки різних типів і розмірів. Пакети майка використовують для здійснення покупок, зберігання різних продуктів. «Банан» належить до більш статусних виробів, його сфера використання зосереджена навколо магазинів з одягом, взуттям, аксесуарами. Деякі магазини використовують ці пакети також для упаковки габаритних товарів. Конфігурація пакету дозволяє переносити у ньому навіть важку продукцію.

Виробництво пакетів майка і банан в Україні

пакети майка     виробництво поліетиленових пакетів

Для виготовлення пакетів майка в Україні використовується екструзійний метод. Для цього наш технолог підбирає найбільш оптимальний варіант гранул відповідного поліетилену – ПВД чи ПНД типу. Їх змішують при необхідності з пігментами та добавками, що покращують якість товару та розплавляють в спеціальному апараті. Екструдер влаштований таким чином, що окрім того, що у ньому розплавляється сировина, він ще й виготовляє поліетиленову плівку. Ця технологія основана на отриманні виробів шляхом проштовхування однорідної маси через отвір. Таким чином формується плівка із поліетилену, її щільність також можна регулювати в налаштуваннях до екструдеру. Така ж технологія використовується у Тернополі, для того щоб виготовити плівку для пакетів банан.

Наступний етап також ідентичний для цих двох видів пакетів. На плівку потрібно нанести логотип. Зображення узгоджують із замовником завчасно. Такі приготування мають назву «підготовка для друку». На цьому етапі замовник разом із спеціалістом затверджують логотип, який має бути надруковано та кольорову гамму малюнку. Логотип має бути розміщений на пакеті певним чином. По-перше, він має відповідати пакету за розміром та кольором. Найлегше нанести логотип на білий пакет за умови, що малюнок буде виконаний в яскравих барвах. У будь-якому випадку його колір не має вступати в дисонанс с кольором пакету. На пакети майка в Тернополі рекомендується наносити просте зображення. Воно може бути виконане в 4 тонах на флексографічній машині. Нанесення відбувається шляхом продавлювання фарби.

На пакети банан можна нанести більш складний логотип, перетворивши виріб на рекламний носій. Під час експлуатації пакет не зминається і не деформується. Він забезпечить будь-якій компанії переконливу іміджеві рекламу за помірну ціну. Пакет з логотипом можна використовувати не тільки для презентацій, але й для перенесення невеличких товарів. Після друку логотипу на плівці, її можна використовувати для формування пакетів. Цей заключний етап виробництва відбувається на пакеторобних машинах. Вони спаюють плівку в потрібних місцях, утворюючи пакети, та вирубують необхідні ручки (в залежності від типу продукції, що виготовляється).

Замовити пакети в Україні у виробника

Наша компанія займається виготовленням різноманітної поліетиленової продукції для клієнтів з України. Наше підприємство орієнтовано на випуск масових тиражів пакетів. Пакети «банан», а також «майка» підійдуть для організації будь-якого торгівельного процесу.

Привабливі ціни та відмінна якість – ось що нас вирізняє серед інших виробників. Ми доставляємо пакувальну продукцію по Україні зручним для вас способом.

Якщо вам потрібні поліетиленові пакети в Україні за ціною виробника, звертайтесь до нас.

Структура компании