Поліетиленова упаковка для бутлів: виготовлення та використання

При перевезенні води в пластикових бутлях трапляється всяке. Тара стикається між собою і зі стінками автомобільного кузова, підстрибує і б'ється через нерівності на дорозі. В результаті з'являються забруднення, подряпини і шорсткості, які псують товарний вигляд. Уникнути цього допомагає упаковка бутлів в пакети з ПНТ. Замовити її ви зможете з вигодою для себе на нашому виробництві.

Особливості поліетиленової упаковки для бутлів

Пакети для бутлів - це спаяні прямокутники з поліетилену низького тиску. Виготовляються в декількох розмірах, найпоширеніший - 50х80 см, розрахований на кулерну пляшку 19 літрів.

Можливе виготовлення двох видів - з ручками, як у «майок», і без. Ручки допомагають при занесенні в приміщення. Пакет можуть взяти відразу двоє людей і донести до місця з меншими зусиллями. При відсутності ручок поліетиленовий мішок можна зав'язати і забезпечити додатковий захист судини від забруднень.

поліетиленова упаковка для бутлів    замовити поліетиленову упаковку для бутлів

Поверхня упаковки зазвичай матова, напівпрозора з характерним шелестінням. Дозволяє наносити друковані зображення, наприклад, логотипи або контакти. Колір плівки можна вибирати, популярні варіанти - синій і білий.

Важливий параметр - товщина виробів, від якої залежить вантажопідйомність і захисні властивості. Оптимальна величина - 20-30 мікрон. Показник гарантує міцність пакета і стійкість на розтягання. Він витримує 19-ти літрову тару, яка важить близько 20 кг в наповненому стані.

Матеріал ПНТ, який використовується для виготовлення упаковки для бутлів, володіє хорошими експлуатаційними якостями. Підходить для використання в різних сферах і коштує недорого.

Поліетилен низького тиску - це речовина, яку отримують за рахунок полімеризації етилену при низькому тиску. Прозорий матеріал ПНТ з кристалічною структурою відрізняється міцністю і не вступає в реакцію з хімічними компонентами: лугами, солями і кислотами. Володіє характерним шелестінням. Специфічна будова сітки молекул забезпечує високу щільність, в порівнянні з іншими речовинами класу.

Матеріал ПНТ для пакетів нетоксичний і не виділяє шкідливих речовин, тому поліетиленову упаковку широко використовують для побутових цілей і в харчовій промисловості. При виробництві витрачається мінімум енергії і витратних матеріалів. Собівартість готових виробів виходить невеликою.

Переваги поліетиленових пакетів для бутлів

Упаковка бутлів незамінна в компаніях, які доставляють питну воду в квартири і офіси. І ось чому: по-перше, це надійний захист. Завдяки однорідній структурі і міцним зварювальним швам поліетиленові пакети стійкі до розривів, вологи і хімічних мастил. Вони зменшують навантаження на поверхню і беруть на себе пошкодження.

Ці пакувальні вироби поліпшать ваш сервіс. Пошкоджена пляшка з подряпинами і слідами бруду може зіпсувати враження, незважаючи на ідеальну якість води. Спеціальна упаковка зберігає тару в чистоті і демонструє турботу про клієнта.

На поверхні можна надрукувати рекламне зображення з використанням одного або двох кольорів. Наприклад, назва компанії, логотип і контакти. Це додатковий спосіб ненав'язливо прорекламувати послуги.

У більшості випадків після доставки пакети не втрачають споживчі властивості, тому їх можна застосовувати повторно. У них можна тримати порожню тару, коробки з канцтоварами або побутовою хімією, а потім використовувати для утилізації сміття.

Поліетиленова упаковка бутлів допомагає зберегти зовнішній вигляд і поліпшити якість обслуговування. Вона володіє гідними характеристиками і справляється з поставленим завданням. Замовити необхідну поліетиленову упаковку оптом ви можете в нашій компанії за доступними цінами.

Структура компании