Поліетиленові пакети на замовлення в Україні

Сьогодні нам доступні усі види упаковки: паперові, картонні, полімерні. Незважаючи на такий широкий вибір пакувальних матеріалів, саме поліетиленові вироби досягли особливого розповсюдження в Україні. Їм притаманні усі необхідні характеристики, які дозволили по праву стати лідером в цій галузі.

 

Багато фірм надають перевагу поліетилену, тому що розуміють, що в такій тарі продукти будуть довше зберігатись та не втрачатимуть споживчих характеристик. Навіть про це не замислюючись, з поліетиленовою продукцією ми стикаємося кожного дня. Без пакетів складно уявити похід в будь-який магазин. В цей невеличкий, але зручний виріб можна покласти усі необхідні покупки.

 

Поліетиленові пакети в Україні

 

Наше виробництво займається виготовленням продукції з поліетилену для українських замовників, які найчастіше надають перевагу пакетам типу «майку» та «банан». Магазини та ринки купують зручні та універсальні фасувальні пакети. Усі вироби виготовляються з якісного поліетилену. Замовити ці пакети по Україні можна, звернувшись до нашого виробництва.

 

Поліетиленові пакети на замовлення – гарне рішення для того щоб отримати партію виробів із власним фірмовим логотипом. Їх можна презентувати покупцям до свята або приурочити до дня виходу нової продукції. Пакети з логотипом будуть доречні і тоді, коли потрібно просто упакувати товар.

 

виробництво поліетиленових пакетів  пакети на замовлення в Україні

Маркетингові дослідження показують, що мешканці України вважають поліетиленові пакети дуже зручними та надійними, використання таких виробів має свої переваги. В маркетингових цілях вони дуже ефективні. Вони ненав’язливо рекламують певний товар чи послугу та привертають увагу потенційних покупців. Креативний надпис та грамотно розроблений логотип – секрет успіху усіх брендованих пакетів.

 

Пакети на замовлення з доставкою по Україні

 

Наша компанія виготовляє пакети з міцної поліетиленової плівки. Щоб її отримати, потрібно піддати екструзії поліетиленові гранули разом з добавками (для покращення якості) та пігментами. Іноді замовляють прозорі пакети, які виготовляють без додавання барвників. Сировину розплавляють під дією певних температур, після чого із цієї маси видувають поліетиленовий рукав.

 

Рукавна плівка представляє собою початковий етап формування власне пакетів. На цей продукт наносять логотип фірми. Його розробляють заздалегідь з урахуванням усіх необхідних характеристик. Логотип має відображати політику компанії, бути нерозривно пов’язаним з її діяльністю. Щодо технічних моментів, то зображення має бути правильно розташоване на пакеті і виповнене в певній кольоровій відповідності до фону. Зображення має виділятись на основному фоні. Потенційні покупці повинні мати змогу роздивитись логотип тільки тоді реклама на пакети буде успішною.

 

У на ви можете замовити саме такі пакети з доставкою по Україні. Наші пакети витримують навіть серйозні навантаження і при цьому не рвуться. Зробити замовлення просто: для цього достатньо зв’язатись із менеджером і обговорити усі нюанси по розмірам пакетів і особливостям друку.

 

Після розробки, узгодження оригінал-макету пакету та отримання попередньої оплати, швидко виконуємо замовлення і доставляємо по Україні зручною для клієнта компанією. Всі нюанси відносно ціни, терміну виготовлення і доставки та інші питання буде контролювати наш менеджер, що буде супроводжувати ваше замовлення.

 

Виготовляємо поліетиленові вироби для клієнтів по всій території України, де не ведуться бойові дії та можливо здійснювати поставки.

Структура компании