Пакети з поліетилену від виробника

Поліетиленові пакети – це доступний вид пакувальних виробів, який поширений по всій Україні. Поліетиленовий пакети бувають різних розмірів та форм, завдяки цьому вони використовуються повсюдно в різних галузях: як упаковка для товару на час транспортування, збирання відходів побутового призначення, пакети стали чудовою заміною сумок.

Наше виробництво пропонує великий вибір упаковки із поліетилену, купити яку можна у нас за вигідною ціною.

Ключові особливості пакетів з поліетилену

виробництво пакетівЯкщо порівнювати поліетиленові пакети з іншими видами упаковки, можна замінити кілька ключових моментів:

вигідна ціна виробництва, порівняно з іншими упаковками;

зручне використання для вологих, жирних продуктів, чого не можна сказати про паперові пакети.

Плівка має високу пластичність, прозорість, відсутність запаху, а ціна вирізняється доступністю особливо при оптовому замовленні. Не кажучи вже про те, що товар перебуватиме у повній безпеці.

Пакети виготовляються із поліетилену ПВТ (високого тиску) і ПНТ (низького тиску). У першому випадку пакувальний матеріал слабший, але має гладку поверхню і еластичність. Другий варіант  –  пакети не прозорі і шелестять, але завдяки змісту міжмолекулярних зв'язків такі вироби більш щільні. При виборі обов'язково врахуйте ці особливості.

Види пакетів з поліетилену в залежності від їх призначення

 

Поліетиленовий пакет може містити добавки, які продовжують життя матеріалу. Але не завжди таке рішення підходить для харчової галузі, тому було створено спеціальне маркування:

• фасувальні (прозорі, використовуються для поштучної упаковки товарів з метою захисту від вологи та бруду);

• з бічними ручками - майка (ручка та складка ключові особливості. Упаковка максимально містка, і витримує навантаження в кілька кг);

• великі з ручками – нагадують сумки, великі ємності, виготовляються із ПВТ;

• мішки для сміття (створюються з поліетилену різного виду, навіть вторинного);

• фірмові пластикові пакети (містять логотип як рекламу підприємства).

Часто такий товар може мати будь-який розмір, колір, форму та товарний знак (магазин, фірма, компанія).

Також ви можете оформити замовлення на плівку, великі пакети, пакувальну плівку різної щільності.

пакети ПВТ з логотипом

Пакети ПВТ з логотипом — один із інструментів іміджевої реклами. Бренди одягу, техніки, посуду та інших товарів використовують їх не тільки для упаковки, але й як рекламний носій, замовляючи друк логотипу та використовуючи корпоративну кольорову гаму.

Пакети з поліетилену високого тиску більш презентабельні порівняно з ПНТ, тому використання їх у якості корпоративного пакування формує імідж успішної, респектабельної компанії. Такі пакети застосовуються не тільки в точках продажу, а й для корпоративних подарунків, під час презентацій для роздачі поліграфічних матеріалів, на виставках, зборах тощо. Саме пакети з поліетилену високого тиску працюють тут найкраще: вони не шарудять, їх блискуча глянсова поверхня виглядає респектабельно.

Однак, щоб ваша іміджева реклама була дійсно ефективною, пакети повинні бути високої якості. Уявіть собі ситуацію, коли ви піднесли потенційному партнеру зразок продукції у вашому фірмовому пакеті, а на його руках залишилися плями фарби або пакет порвався буквально в перші хвилини від найменшого навантаження.

Якісний, яскравий і стійкий, друк, зручний розмір, міцна ручка та бічні шви — ось тільки мінімум вимог до гарного пакету. Тому важливо ретельно підійти до питання вибору компанії, якій ви довірите друк рекламної продукції.

Замовляйте поліетиленові пакети від виробника прямо зараз на нашому сайті!

Структура компании