Пакети з логотипом у Львові

Брендування пакетів - ефективний маркетинговий інструмент, який приносить успіх будь-якого бізнесу. Чим вище якість пакету, тим більше термін його експлуатації, а значить, довше він буде рекламувати компанію або торговельну марку. Пакети з логотипом у Львові – самий поширений варіант реклами у роздрібній торгівлі. Тому попит на них досить високий, особливо, якщо виробник може надати вигідну цінову пропозицію.

 

У компанії «D2» замовляють поліетиленові пакети з логотипом високої якості. Великі моделі виготовляються з цільним дном або додатковою вставкою в нижній частині. Технології сучасного друку, які ми використовуємо, дозволяють фарбувати матеріал в будь-які кольори, а також наносити на нього графічні об'єкти різної складності.

 

Які пакети з логотипом можна замовити оптом у Львові

 

Компанія «D2» виготовляє на замовлення фірмову пакувальну продукцію. Наші вироби поєднують в собі високу міцність і місткість. Зображення на поліетиленових пакетах з логотипом у нас виходить яскравим, стійким і не вицвітає. На лицьовій стороні може бути розміщена будь-яка обрана вами інформація: назва компанії, логотип, слоган, контакти та адреса. Купити пакети з логотипом оптом у Львові, за ціною виробника - це реальна можливість заощадити на пакувальних матеріалах.

 

Пакети майка з логотипом мають значний внутрішній об’єм, який досягається за рахунок бічних складок - фальців. Ця особливість робить такий тип упаковки максимально функціональним. Ми виготовляємо їх на замовлення з міцної плівки товщиною від 10 до 35 мкм і більше. На вироби можна нанести малюнок з використанням декількох кольорів з одного або обох лицьових сторін. Замовляти пакети майка з логотипом підвищеної міцності вигідно торгівельним закладам Львова, де покупцям потрібно переносити важкі або великогабаритні предмети.

 

Пакети банан мають збільшену висоту, у верхній частині виробів прорізано прямокутний отвір з округленими краями. Ця конструктивна особливість прибирає точкову напругу в місцях з'єднання цих фірмових пакетів.

 

Замовити пакети з логотипом у Львові

 

Наша компанія пропонує купити у Львові пакети з логотипом або фірмовим малюнком на замовлення, з ручками будь-якого типу. Ви можете вибрати як кольорові, так і традиційні зразки, білі або чорні. Також пропонуємо нанести на замовні пакети графіку, логотипи і потрібну вам інформацію.

 

Перед укладенням договору виберіть відповідний колір і малюнок. Наші співробітники будуть раді проконсультувати вас і допомогти у виборі. Після затвердження макета виготовляється кліше і починається виробництво пакетів, яке відбувається в стислі терміни. Мінімальний тираж оптового замовлення зазвичай становить приблизно 10 тисяч примірників фірмових пакувальних виробів.

 

Надаємо можливість замовити пакети з логотипом фірми або тематичним малюнком. Для досягнення найбільшої виразності рекомендуємо використовувати контрастні кольори. Розмір партії необмежений, а при покупці виробів від 50 тисяч штук клієнти ви зможете отримати додаткові бонуси. Для постійних замовників пакети з логотипом виготовляються на максимально вигідних умовах. Ціна також залежить від різновиду обраного пакувального виробу та нюансів нанесення друку.

 

Щоб замовити пакети з логотипом у Львові, зв'яжіться з нами прямо зараз: ☎ 050-700-80-80, 096-084-90-50. Ми обговоримо, які ви плануєте купити пакети з логотипом, яким уявляєте дизайнерське оформлення виробів. Менеджери оперативно дадуть відповідь на будь-які питання і зроблять найбільш вигідну пропозицію під ваш запит.

Структура компании