Пакети поліетиленові з вирубною ручкою оптом

Пакети поліетиленові з вирубною ручкою стали не тільки зручною тарою для перенесення продуктів, речей та інших товарів, але й маркетинговим інструментом для просування товарів і послуг. Завдяки прямокутній формі на такі пакети можна нанести будь-яке кольорове зображення. Використання якісних полімерних матеріалів забезпечує підвищену міцність виробів та тривалий термін експлуатації. Вони добре зберігають форму навіть за постійного використання.

Компанія «D2» пропонує придбати високоякісні пакети із вирубною ручкою оптом власного виробництва. У нас ви зможете замовити з доставкою по Україні пакети типу «банан» будь-якого розміру та дизайну.

Різновиди пакетів із вирубною ручкою


пакети з вирубною ручкоюЗавдяки особливій ручці пакети такого типу часто називають «банан». Саме під такою назвою вони відомі у широких масах. Пакети типу «банан» можуть виконуватися з різними типами ручок:

неукріплені;

укріплені методом підворіття;

укріплені методом гарячого зварювання (рейтер).

Залежно від особливостей експлуатації можна вибрати моделі з конкретною ручкою, щоб з одного боку не переплачувати, а з іншого, щоб пакет не рвався від навантаження. Звичайно ж, пакети з посиленою ручкою коштують дорожче, але й служать довше.

Також пакети можуть мати додаткові нижні вставки, що дозволяє збільшити можливий обсяг продукції, що переноситься. Рідше вставки бувають вертикальними, що підвищує функціональність виробів.

Де використовують пакети із вирубною ручкою

Важко знайти людину, яка хоча б раз у житті не користувалася пакетом на кшталт «банан». Такі вироби міцні, практичні, можуть використовуватися як у повсякденному житті, як тара для перенесення речей, товарів та продуктів, так і в інших сферах життєдіяльності людини. Наприклад, їх застосовують для проведення презентацій, рекламних акцій у роздрібній торгівлі. Вибираючи моделі з поліетилену високої щільності (від 120 мкм), можна не боячись розміщувати в них товари з гострими кутами.

Компанія «D2» спеціалізується на випуску різних виробів із поліетилену, і пакети із вирубною ручкою не стали винятком. Ми працюємо з клієнтами незалежно від обсягу оптового замовлення та цінуємо свою репутацію. Ми гарантуємо високу якість, оптимальні ціни та найкращий сервіс. Завдяки нашим виробничим можливостям, купити поліетиленові пакети тепер просто як ніколи.

Пакети з вирубною ручкою оптом від виробника

пакет з вирубною укріпленою ручкою                  замовити пакети з вирубною ручкою

Якісна пакувальна продукція з логотипом вашої компанії, безперечно, підвищує рейтинг серед покупців та сприяє збільшенню прибутку. Поліетиленові пакети на сьогоднішній день – це зручний та надійний пакувальний продукт, який використовується скрізь і кожним, і при цьому його вартість є доступною для споживача.

Якщо ви бажаєте заявити про серйозність свого бізнесу і запропонувати своїм споживачам якісні пакувальні вироби, то наша компанія пропонує купити пакети з вирубною ручкою від виробника без переплат. Працюючи на вітчизняному ринку вже багато років, ми реалізуємо продукцію, в якій поєднуються доступна ціна та преміальна якість.

Якщо вас зацікавить також інша поліетиленова упаковка нашого виробництва, ви завжди зможете підібрати необхідний товар у нашому каталозі. Як додатковий сервіс ми пропонуємо індивідуальні послуги для своїх клієнтів. Зокрема, різні варіанти фарбування поліетиленової плівки в потрібний колір і нанесення фірмових логотипів на поліетилен або пакети.

Ми пропонуємо своїм клієнтам широкий асортимент пакетів власного виробництва, які відрізняються розмірами, міцністю та дизайном. Для того, щоб здійснити покупку у нас, вам немає необхідності навіть приїжджати на наше виробництво, ми в найкоротші терміни виготовимо ваше замовлення та відправимо його будь-якою зручною для вас транспортною компанією, а вам залишиться тільки прийняти товар та використовувати його на потреби вашого бізнесу.

Структура компании