Пакети оптом від виробника

Компанія «D2» пропонує придбати пакети оптом від виробника за найвигіднішими цінами. Ми спеціалізуємося на виробництві та реалізації якісних поліетиленових пакетів для торгових мереж, організацій та промислових підприємств. Ми пропонуємо як серійну продукцію, так і виробництво індивідуальних оптових партій за спецзамовленнями.

Виробництво поліетиленових пакетів оптом

Виготовлення пакувальних виробів здійснюється на сучасному обладнанні, до якого належать екструдери, флексодрукарські машини, пакеторобні машини, верстати для нарізки плівки, спеціальні пристрої для виготовлення затискачів та інша техніка. Виробництво будь-яких поліетиленових пакетів оптом складається з трьох етапів:

екструзія – перетворення гранульованого поліетилену на плівку;

нанесення фірмового зображення від замовника з використанням технології флексографічного друку;

формування пакетів за допомогою верстатів для різання, вирубування ручок та зварювання швів.

виробництво пакетів оптом     пакети оптом

Окрім застосування професійного високоточного обладнання, необхідна наявність якісної полімерної сировини, а також проведення контролю на кожному етапі виробництва. Саме такий підхід до роботи застосовує компанія "D2".

Будь-який пакет повинен відповідати ряду певних параметрів, зокрема мати необхідну міцність і зносостійкість. Для цього при виробництві ми використовуємо три основних матеріали – поліетилен низького, високого та середнього тиску.

Пакети ПВТ мають гарну міцність, тому навіть предметам з гострими краями складно їх проткнути. Крім цього, пакувальні вироби з поліетилену високого тиску відрізняються неперевершеним естетичним виглядом. Пакети ПНТ складно переплутати з іншими виробами. Вони мають матову поверхню, шарудять, їх перевага - підвищена міцність. Основне їхнє призначення – упаковка великогабаритних предметів.

Продукція ПСТ відрізняється можливістю зручного нанесення на поверхню різних зображень, завдяки чому такі пакети є універсальним пакувальним виробом, а також можуть використовуватися в рекламних цілях.

Усі пакети можуть застосовуватися багаторазово, що ще однією перевагою цієї продукції.

Хто зазвичай замовляє поліетиленові пакети оптом

Виробництво поліетиленових пакетів компанією "D2" спрямоване на наступних клієнтів:

власники торгових точок різної спеціалізації (продукти харчування, одяг, побутова хімія, електроніка) для упаковки товару для продажу покупцю;

представники промислових підприємств;

підприємці, які прагнуть розрекламувати свою продукцію;

різні організації та агенції, які займаються організацією святкових, маркетингових заходів.

Переваги співпраці з виробником пакетів

Пакети оптом в Україні за вигідною ціною - це про компанію «D2». Сотні оптових клієнтів вже оцінили вигоду співпраці з нами. Ми пропонуємо:

використання сучасного обладнання, що дозволяє оперативно виконувати замовлення будь-якого обсягу;

наявність штату професійних працівників;

широкий асортимент продукції;

можливість виготовлення партій пакетів (від 350 кг) на замовлення;

можливість доставки товару до будь-якої точки Україні, де не ведуться бойові дії;

гнучку систему знижок та проведення акцій.

На нашому сайті ви можете ознайомитись з широким асортиментом продукції, вигідними умовами співробітництва та зробити замовлення на оптове постачання товару. З питань, що цікавлять, можна звертатися до наших менеджерів  за контактними телефонами.

Вибирайте для ведення свого бізнесу найвигіднішого партнера з оптового постачання поліетиленових пакетів.

Структура компании