Пакети майка оптом в Україні

В Україні практично немає торгових закладів, які б не використовували паки майка: споживачі звикли ходячи в магазини, виносити покупки в міцних поліетиленових пакетах з ручками. Зовнішній вигляд цих поліетиленових кульків нагадує бавовняну майку, яка в англійському варіанті зазвичай називається t-shirt, що перекладається як "майка". Види пакетів майка розрізняються за призначенням і за своїми характеристиками.

Різновиди пакетів майка

пакети майка

Ці популярні пакувальні вироби виготовляються з ПНТ (поліетилен низького тиску) і ПВТ (поліетилен високого тиску) і розрізняються за кількома категоріями:

колір - різноманіття відтінків часто допомагає компаніям, які хочуть підібрати пакети під колір свого інтер'єру або нанести на нього логотип фірми;

розмір - упаковка може бути як зовсім маленьких розмірів, так і для досить великих і важких речей;

товщина і щільність - від цих показників безпосередньо залежить те, яку вагу вони зможуть витримати.

Пакети майка з поліетилену низького тиску ( "шарудять") середнього та великого розміру можна купити на касах мережевих магазинів. «Майки» з ПВТ або лінійного поліетилену ( "гладкі"), як правило, значної товщини дозволяють переносити вантаж до 15 кг.

Тонкі і невеликі за розміром пакети майка видаються безкоштовно на ринках (магазинах) для індивідуального фасування товару. Ці пакети можуть бути зброшуровані в пачку і підвішені на гачок для відриву покупцями.

Переваги пакетів майка

Популярність цих пакувальних виробів пов'язана з її винятковою практичністю, дешевизною і непоганими естетичними якостями.

Вони застосовується практично в будь-якому магазині через низку переваг перед іншими упаковками, а також є незамінними в побуті. Даний вид пакетів користується величезною популярністю в супермаркетах, торгових центрах, продуктових та м’ясних лавках, магазинах, які займаються продажами тканин, текстилю, одягу, взуття та інших товарів.

Пакети майка володіють високими експлуатаційними характеристиками за рахунок конструкції: широкі ручки витримують значну вагу і мають високу стійкість до деформацій, додаткову міцність гарантує особливий спосіб запаювання донного шва, а бічні фальци забезпечують максимальну місткість. Зручна упаковка з ручками дозволить комфортно донести товар середніх і малих розмірів до пункту призначення без пошкоджень. Так, в середньому «майка» може витримати до 10 кілограм, паперовий або картонний аналог, звичайно, не впорається з подібними навантаженнями.

Бюджетна вартість – суттєва перевага пакетів майка. Низька ціна виробів обумовлена ​​відносно низькою вартістю сировини, з якої вони виготовляються – використовується гранульований поліетилен.

Замовити пакети майка оптом у виробника

Команда наших професіоналів на виробництві зробить для вас розміщення замовлення і отримання готової продукції комфортним і легким. Наші фахівці порадять і підберуть ідеальний розмір і рецептуру плівки в залежності від поставленого завдання. При необхідності ми допоможемо в розробці фірмового логотипу, адаптуємо наявний макет для флексодруку. Виготовлені високоякісні флексоформи здатні прослужити тривалий час, вони передадуть найдрібніші деталі друкованого малюнка.

На власному обладнанні буде виготовлена ​​плівка, пофарбована в потрібний колір, потім відбудеться нанесення високоточного флексографічного друку. Чудовий рівень друку зображень реалізується за рахунок: високої компетентності персоналу, використання сучасних технологій і матеріалів, роботи парку сучасного обладнання. Заключний етап виготовлення пакетів здійснюється на пакеторобному обладнанні, де плівка ріжеться, зварюються шви, вирубаються ручки.

замовити пакети майка

Ціна на пакети майка з логотипом розраховується виходячи з таких параметрів:

вартість сировинного матеріалу (ПНТ, ПВТ);

розмір пакетів;

товщина плівки;

колір поліетилену;

кількість кольорів друку на лицьовій стороні;

кількість кольорів друку на зворотному боці;

тираж.

За допомогою пакетів майка з логотипом, виготовлених на нашому виробництві, ви зможете підняти сервіс і імідж вашої компанії в Україні на більш високий і якісно новий рівень. Рекомендуємо замовити у нас фірмові пакети з вашим логотипом, які відрізняються міцністю і яскравістю друку (точна передача картинки, збереження найдрібніших деталей). Ви завжди можете задати ваші запитання, зв'язавшись з нами за контактними телефонами.

Структура компании