Пакети фасувальні оптом: купити пакети для фасування

Сьогодні найпопулярнішим видом фасування є упаковка з поліетилену. Вона постійно використовується в побуті і в усіх сферах торгівлі, настільки часто, що навіть складно порахувати, скільки витрачає її чоловік кожен день. Тому нерідка завдання, яке перед собою ставлять власники магазинів, ринкових лотків і будь-яких торгових закладів - як вигідно купити фасувальні пакети.

 

Компанія «D2» пропонує виготовлення фасувальних пакетів низького і високого тиску. Продукція виробляється тільки з первинної сировини з застосуванням сучасних технологій. Ціна виробів невисока, якість і терміни поставки також порадують кожного покупця.

 

Переваги фасувальних пакетів і їх види

 

Наше підприємство випускає ці популярні вироби декількох різновидів, залежно від міцності і розміру. Найбільш поширені форми:

 

без ручок у формі мішка - зупинено внизу з відкритим верхом;

 

тонка «майка» - кульки з двома ручками.

 

Вся продукція гарантує споживачам:

 

високий захист вмісту від впливу негативних зовнішніх чинників;

 

величезний спектр використання;

 

гігієнічність і збереження свіжості продуктів;

 

високу еластичність;

 

прозору текстуру, яка візуалізує вміст;

 

влагонепроницаемость;

 

морозостійкість;

 

простий принцип використання;

 

упаковку для сипучих товарів;

 

підвищену витривалість.

 

Саме ці корисні властивості і низька вартість зробили фасувальні пакети дуже популярними і затребуваними. Це стратегічно важливий пакувальний матеріал, який незамінний при зважуванні продовольчих товарів, їх реалізації, зберіганні і транспортуванні.

 

Фасувальні пакети ПНТ

 

Найбільш міцну упаковку для фасування гарантують пакети з поліетилену низького тиску. Вони забезпечують зберігання і транспортування різних насипних товарів. При цьому низькі ціни роблять їх доступними всім бажаючим.

 

Щоб гарантувати відмінні технічні та експлуатаційні характеристики фасувальних пакетів ПНТ, компанія «D2» використовує тільки перевірене сировину і сучасне обладнання. А дотримання існуючих вимог і норм дозволяє домогтися дивовижних результатів - матеріал отримує масу незаперечних переваг.

 

Ви можете бути впевнені в міцності, надійності та довговічності продукції, що поставляється, а також швидкому виконанні замовлення і його оперативній доставці в обумовлені раніше терміни.

 

Купити фасувальні пакети оптом

 

Компанія «D2» вже довгий час входить в список провідних виробників поліетиленової продукції. Своїм клієнтам ми пропонуємо широкий асортимент товарів, що відрізняються високою якістю і надійністю.

 

Наше підприємство постійно розширює асортимент і модернізує виробництво якісних фасувальних пакетів, завдяки чому нас вибирають замовники з різних куточків України. Фахівці компанії допоможуть підібрати пакети, повністю відповідають вашим потребам.

 

Переваги замовлення у нас:

 

фасувальні пакети різних різновидів є на складі і готові до відвантаження оптовими партіями;

 

існує можливість нанесення малюнка або логотипу, що робить упаковку відмінним рекламним інструментом;

 

оперативна доставка по Україні будь-яким зручним способом;

 

для оптових замовників передбачена система лояльності і хороші знижки.

 

Купувати в «D2» дуже просто і головне - вигідно. Ми цінуємо кожного нашого клієнта і даємо можливість придбати упаковку, яка підходить вам найкраще. У нас стабільно висока якість за найнижчою ціною. При наявності необхідної вам продукції на складі ми можемо здійснити відвантаження вже сьогодні.

 

Фахівці нашої компанії готові надати детальну інформацію про пропоновані послуги і надати посильну допомогу у виборі підходящої продукції. Щоб купити фасувальні пакети під певні цілі, вам потрібно лише зателефонувати за нашими телефонами і задати питання.

Структура компании