Флексографічний друк і реклама на пакетах

Реклама - це інструмент торгівлі, і кожен бізнес добре знає, наскільки важливо в неї інвестувати. Без просування вашого бізнесу, послуг і товарів складно охопити широку аудиторію і з кожним роком все важче прорватися через зростаючу конкуренцію. Вам не потрібно сильно збільшувати бюджет компанії, щоб отримати бажаний результат. Ефективна реклама може бути відносно дешевою. Прикладом можуть служити друковані рекламні пакети, виготовлені з використанням флексографічного друку.

Пакети з логотипом - це універсальний рекламний носій, до якого охоче тягнуться всі покупці. Фірмові пакувальні вироби з логотипом компанії стають мобільною рекламою, яка при щоденному використанні підвищує впізнаваність бренду. Не кажучи вже про те, що такий незначний, але корисний предмет, отриманий в подарунок від компанії безкоштовно - дуже цінується і сприяє створенню позитивного іміджу.

Пакети з рекламним зображенням - ефективна форма просування

пакети з логотипом  пакети з друком реклами  реклама на пакетах

Щодня кожен з нас використовує поліетиленові пакети, в яких можна зберігати і переносити різні речі. Все більше і більше компаній усвідомлюють, що пакети з логотипом - це ефективна реклама. Їх можна використовувати як красиву упаковку, подарунок і як рекламний засіб одночасно. Поліетиленові кульки надають велику поверхню для друку, на яку можна нанести будь-яку інформацію і графіку. Це відмінний спосіб виділитися з натовпу і просувати свій бізнес, не обтяжуючи свій бюджет. Нанесений на пакети принт з логотипом підвищує впізнаваність бренду. За рахунок такої мобільної форми реклами ви можете охопити широку аудиторію без додаткових витрат.

Таку рекламу можуть дозволити собі навіть недавно створені і невеликі компанії з обмеженим бюджетом. При великих партіях кінцева вартість невисока. Сфера їх використання досить широка - упаковка товарів, свята, акції, ярмарки, ділові зустрічі і т. д. Пакети з логотипом можна дарувати потенційним клієнтам, колегам і підрядникам.

Пакувальні брендовані пакети - бюджетний інструмент, що дозволяє в короткий термін поширити інформацію про компанію, підвищити впізнаваність бренду. Правильно підібране оформлення в поєднанні зі слоганом дозволяє донести відомості про фірму широким масам і зацікавити цільову аудиторію. Ми виконуємо друк на пакетах будь-якого формату. Колір, розмір, тип матеріалу замовник вибирає виходячи з поставлених завдань.

Флексодрук: особливості друку на пакетах

Друк на пакетах - ефективний інструмент для просування бренду, зміцнення позицій фірми і рекламних цілей. На поліетилен наносять повнокольорові і монохромні зображення. Малюнок покращує презентабельність однотонних виробів будь-якої форми і розміру. Пакетом клієнти скористаються не один раз, ненав'язливо рекламуючи послуги фірми перехожим.

Друк реклами на пакетах ознайомить споживачів з продукцією або послугами. Спільно з логотипом використовуються інші елементи фірмового стилю, які виділять брендовану продукцію з натовпу. Дизайнерські варіанти ефективно справляються з поставленими завданнями. Друк на пакетах виконується у нас за допомогою методу флексографії, який широко використовується для брендування плівкових матеріалів.

При оформленні замовлення звертайте увагу на вибір матеріалу, тираж, кількості кольорів друку, оскільки ці параметри впливають на ціну. Зображення наноситься на одну або дві сторони. Флексографія допускає виготовлення тиражу від 5 тисяч примірників. Спочатку виготовляється плівка, на яку переноситься малюнок, потім з неї виготовляються пакети з логотипом.

Ми беремося за виконання оптових замовлень від великих корпоративних клієнтів до приватних замовників. Зв'яжіться з нами, і наші менеджери оперативно проведуть розрахунок вартості замовлення, проконсультують з будь-якого важливого для вас питання. Просувайте свій бізнес, використовуючи наш досвід і технічні можливості друку реклами на пакетах.

Структура компании