Фірмові поліетиленові пакети під замовлення

В умовах стабільно високої конкуренції в Україні існує підвищена необхідність створення позитивного образу будь-якої компанії, який би запам’ятався покупцям. Якісно розроблений фірмовий стиль та правильне його розповсюдження гарантує підвищення уваги з боку покупців до вашого бізнесу. Поліетиленові пакети, за умови нанесення них логотипу, прекрасно вирішують покладенні на них завдання. Вони не тільки інформують потенційних покупців, але й викликають довіру до компанії, що позитивно впливає на продаж продукції чи послуг.

Фірмові пакети в Україні – один із атрибутів успішних компаній. Завдяки поліетиленовим виробам клієнти та потенційні покупці можуть краще зорієнтуватись серед різних пропозицій та обрати саме ваш товар. Поліетиленові пакети з логотипом можуть мати різну форму, розмір та товщину, в залежності від того для чого їх будуть використовувати. Різноманітні торгівельні компанії зазвичай замовляють як пакети «майка», так і «банан». Це два найвідоміших типи пакетів. «Майка» вважається універсальним варіантом для упаковки будь-якого товару. «Банан» виконує роль рекламної продукції, ідеально підходить для розміщення логотипу.

фірмові пакети

Пакети з логотипом у фірмовому стилі

Значна кількість українських підприємців замовляє у нас пакети під замовлення у фірмовому стилі. Клієнтам добре відомий наш підхід до виготовлення продукції із поліетилену. Ми використовуємо лише якісний первинний поліетилен та екологічно дозволені барвники. Саме тому наші пакети не лише функціональні, але й безпечні. Зображення ми наносимо флексографічним апаратом, який друкує навіть ті вироби, які будуть контактувати з харчовими продуктами. Безпечність та якість продукції не викликає сумнівів у наших клієнтів.

Логотип на пакеті – не просто графічна інформація, а частина фірмового стилю. Він потрібен для того, щоб покупці звикли до певної компанії і обирали її. Створення і розробка логотипу відповідальний етап рекламування будь-якого товару чи послуги. Для того щоб він був успішний кожна компанія прагне розробити свій логотип: експериментує зі шрифтами, кольорами, розмірами елементів. Корпоративне зображення має бути лаконічним, інформативним, унікальним. Після того як логотип розроблено основне завдання полягає у тому, щоб «запустити» його в середовище, де бувають потенційні покупці. Найкраще робити це на різних заходах, наприклад, на виставках своєї продукції. Логотип рекомендується розміщувати на пакетах, ручках, блокнотах, каталогах с продукцією.

пакети з друком реклами

Найпростішим та найефективнішим способом розповсюдження інформації про фірму залишається використання поліетиленових носіїв. Поліетиленові пакети з логотипом у найближчі роки не втратять актуальності. Навіть при наявності нових матеріалів така продукція має достатньо переваг для того щоб втриматись на ринку.

Фірмова упаковка завжди буде зручним каналом розповсюдження рекламної інформації. Їх вручають клієнтам в магазині чи на корпоративних заходах. Так покупець має змогу не тільки спробувати продукцію, але й отримати певну інформацію про фірму.

Як придбати фірмові поліетиленові пакети під замовлення

Пропонуємо своїм клієнтам виготовлення поліетиленової плівки, пакетів, та нанесення на них фірмового логотипу в найвищій якості. Поліетиленові пакети з поставкою до любого регіону України можна замовити у менеджера. Направивши свій запит, ви можете пересвідчитись, що ми пропонуємо досить привабливі ціни.

Ми маємо повний склад необхідного обладнання та професійно підготовлених фахівців. Після виготовлення та перевірки якості на виробництві ми доставляємо фірмові поліетиленові пакети у будь-яке місто України з числа не окупованих територій.

Структура компании