Ексклюзивні пакети з фірмовим логотипом

Реклама, нанесена на пакети є, безперечно, ефективною. Якщо підприємець налаштований на розвиток свого бізнесу, йому звичайно варто скористатися таким ефективним засобом реклами. Такий товар, як пакети з нанесеним логотипом набагато яскравіший, ніж звичайні поліетиленові кульки, тому їх замовляють набагато частіше.

Чому пакети з фірмовим логотипом – це ефективна реклама

виробництво пакетів з логотипом Пакет із нанесеним на нього цікавим (іноді веселим та дуже барвистим) зображенням виглядає дуже презентабельно, незвичайно, стильно. Багато хто віддасть перевагу саме такому варіанту. Багатьох споживачів зацікавить суть інформації, нанесеної на поверхню виробу, так і працює реклама. Саме цей крок дозволить вам згодом значно розширити свою клієнтську базу.

Для тих, хто хоче, щоб його бізнес почав стрімко розвиватися, найкращим рішенням стане замовити нанесення логотипу на пакети, зробивши їх ексклюзивними. А допомогти цьому можуть фахівці нашої компанії, ми не перший рік на ринку, у нас великий досвід виконання аналогічних робіт.

Пакет з логотипом - це не тільки дуже ефективний інструмент реклами, але і спосіб зробити приємний сюрприз постійному клієнту або бізнес-партнеру. Такий вид реклами буде особливо вдалим для тих, хто торгує різними сувенірами та маленькими подарунками.

Пакети можна легко вручати після закінчення ділових переговорів, а також дарувати постійним клієнтам. Крім того, у разі різноманітних дегустацій та презентацій свого продукту, наприклад, на території торгових центрів, також можна вручати подібні вироби. Усе це дозволяє розширити потенційну аудиторію.

Перекат та недокат при виробництві фірмових пакетів з логотипом

друк пакетів з логотипом При замовленні пластикових пакетів часто вказується не рівна кількість, наприклад 10000 штук, а на 10% більше або менше замовленого (перекат та недокат). Це з особливостями технологічного процесу виготовлення упаковки. Під час виробництва закладається деякий запас на приладку обладнання та відбраковування плівки на наступних етапах. При отриманні матеріалу методом екструзії виробляється на 10 % більше, ніж потрібно. Допускаються відхилення за густиною +/- 0,07%, за розмірами +/- 0,04%. Покупець оплачує фактичну кількість виготовленої продукції та вважається таким, що виконав свої зобов'язання з оплати в момент зарахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника. Норми перекату не залежать від типів пакетів (ПВТ, ПНТ).

При виробництві кожного нового пакета машина переналаштовується, потрібен значний час на пусконалагоджувальні роботи, частина поліетилену відбраковується. Крім того, у піддони барвистих секцій флексомашини наливається фарба, не менше 6-8 кг на кожен колір, і розчинник, які в процесі роботи випаровуються – на виробництво продукції витрачається велика кількість часу та ресурсів.

Тому, замовляючи пакети, пам'ятайте, що чим менше тираж упаковки, тим дорожче буде коштувати замовлення. Навпаки, за великих тиражів пакетів (для фабрик, заводів, великих промислових підприємств), коли витрачається менше фарб, вартість виробництва здешевлюється.

Виготовлення ексклюзивних пакетів з логотипом у надійного виробника

Ми гарантуємо, що вся продукція, яку ми пропонуємо, має високу якість і абсолютно безпечна. У роботі ми використовуємо виключно передові технології, всі процеси здійснюються на високоточному обладнанні та із застосуванням якісної сировини. Готові вироби будуть радувати вас та ваших клієнтів яскравими фарбами та високою якістю.

Довірити нанесення логотипу нам означає вибрати команду справжніх професіоналів. До кожного клієнта ми маємо індивідуальний підхід, ми не боїмося складних завдань. Просто опишіть нашому менеджеру свої побажання, і почнемо продуктивну співпрацю.

Структура компании