Друк поліетиленових пакетів з логотипом Україна

Пакети із поліетилену незамінні у багатьох галузях. Сфера їх застосування настільки широка, що залишається лише дивуватись універсальності цього матеріалу. Ще більш популярними їх зробила можливість нанесення корпоративного зображення. Пакети з логотипом в Україні можуть містити будь-які інформаційні та візуальні засоби, що спрямовані на пошук та утримання клієнтів. Головне при розробці логотипу, зробити так, щоб покупці звернули увагу саме на ваш товар.

Де замовити друк пакетів з логотипом в Україні

 пакети з логотипом Україна

Наша компанія здійснює друк пакетів для оптових замовників з України. Для цього ми використовуємо новітнє обладнання та найкращу сировину. В нашій команді працюють професіонали, яким небайдужий престиж як вашої, так і нашої власної фірми. Наше завдання – виготовити для нього найміцнішу поліетиленову продукцію. Тільки тоді логотип буде працювати ефективно і приносити результат.

Друк пакетів в України відбувається за перевіреною роками технологією. Для цього відбирається поліетилен ПВТ чи ПНТ. Перший тип отримують після полімеризації етилену високим тиском. Вироби з нього прозорі, вони гарно розтягуються та мають глянцеву поверхню. ПНТ гранули дозволяють отримати пакети, що шелестять, вони більш міцні.

Обидва види поліетилену використовуються нами для друку пакетів із зображенням. На виході ви отримуєте продукцію з високими споживчими характеристиками.

Виготовлення пакетів з логотипом

друк пакетів з логотипомСпочатку гранули поліетилену з пігментами та добавками, які гарантують якість продукції, піддають екструзії. Використовують для цього екструзивні апарати. Після того як гранули перетворились в однорідну масу, вона має пройти через отвір для формування. На виході ми отримуємо поліетиленовий рукав. Саме він є напівфабрикатом для виготовлення усієї продукції із поліетилену. По своїй суті пакет – це та ж плівка, тільки сформована у вигляді «майки» чи «банану». Для того щоб отримати пакети з логотипом в Україні на плівку потрібно нанести завчасно підготовлене зображення.

Для нанесення логотипу всі великі компанії використовують можливості флексографії. Цей спосіб відрізняється від інших масовим виготовленням пакетів. При великих тиражах пакетів логотип друкують лише флексографічним апаратом. Цей метод забезпечує хорошу якість та дозволяє заощадити. Друк пакетів в Україні відбувається завдяки гнучкому кліше, яке передає фарбу безпосередньо на плівку. Зображення можу бути надруковане 4-6 кольорами в залежності від вибору пакету та складності логотипу.

Пакети з логотипом виготовляються нашими фахівцями завдяки використанню високопродуктивних автоматів. Пакеторобна машина запаює поліетиленову плівку певним чином, а також розрізає її згідно з розмірами пакету. В залежності від обраної програми пакеторобна машина може виготовляти пакети «фасовка», «майка», «банан». У виробництві найчастіше присутній апарат, який відразу після сформування пакетів за необхідністю вирубує у них ручки.

Наданий оригінал-макет в будь-якому випадку перевіряється на відповідність вимогам флексографічного друку. При виявленні невідповідностей і помилок - корегування і доведення узгоджується із замовником обов'язково. Більш детально ознайомитись з побажаннями до макетів для флексографічного друку ви можете, звернувшись до наших фахівців.

Наше виробництво спеціалізується на виготовленні поліетиленових пакетів з логотипом. У нас замовляють продукцію представники фірм із самих різних міст України. Ми забезпечуємо її своєчасну доставку в кожне місто країни, де немає активних бойових дій.

Структура компании