Пакети з вирубною ручкою оптом

В сфері торгівлі і в побуті набули широкого поширення поліетиленові пакети з вирубною ручкою. Такі вироби мають прямокутну форму, а в якості ручок у них отвори, що вирубуються спеціальним пристосуванням. У нас ви можете купити якісні пакети з вирубною ручкою, які можуть бути різних розмірів, товщини, всілякого колірного оформлення і дизайну.

Ми маємо власне виробництво, тому виготовляємо оптові партії продукції за привабливою для замовників ціною.

Пакети з вирубною ручкою та їх використання

пакети з вирубною ручкою  пакети з вирубною ручкою оптом

Ще до замовлення пакувальних виробів ви маєте усвідомлювати, що пакети з вирубною ручкою можуть бути з:

поліетилену низького тиску - відрізняються підвищеними характеристиками міцності;

поліетилену високого тиску - не шарудять, є еластичними, здатні витримувати проколи.

Багато клієнтів вважають за краще замовляти у нас ці поліетиленові кульки, які посилені додатковою вставкою. Також вони можуть бути виконані з донною складкою, що трансформується в прямокутне дно.

Поліетиленові пакети з вирубною ручкою використовуються для:

перенесення малогабаритних товарів;

упаковки товарів в торгових центрах і супермаркетах;

упаковки подарунків;

виконання корпоративних подарунків співробітникам і партнерам компанії;

іміджевої реклами при проведенні акцій, виставок та інших заходів з великим числом відвідувачів.

пакет з вирубною укріпленою ручкою                  замовити пакети з вирубною ручкою

Завдяки нанесеним емблем та реквізитами компанії ці фірмові пакувальні вироби можуть виступати в якості недорогої реклами і способом підвищення впізнаваності бренду. Вони набули широкої популярності в Україні завдяки таким перевагам:

відрізняються достатньою міцністю і надійністю;

зручні у використанні;

мають презентабельний зовнішній вигляд;

можуть бути різних розмірів;

можуть мати різну вантажопідйомність  (наприклад, посилені пакети можуть витримувати до 15 кг);

на ці пакети як правило наноситься друк (наша компанія використовує метод флексографії);

мають доступну ціну.

Замовити пакети з вирубною ручкою оптом

У нас ви зможете придбати зручні, міцні і місткі пакети з вирубною ручкою за доступною ціною. Ми пропонуємо високоякісні пакети з логотипом або іншими зображеннями - наші вироби різних модифікацій порадують вас унікальним дизайном і будуть виконані в строго обговорені терміни.

Наше виробництво виготовляє і реалізує оптом поліетиленові пакети з логотипом. Наша продукція не тільки виглядає презентабельно - ще вона розрахована на можливість витримувати значні навантаження.

Розробляємо індивідуальний дизайн брендованої продукції, не використовуємо шаблонних рішень. Кожна партія пакетів з логотипом проходить випробування і перевірку якості в заводських умовах. Нашим клієнтам доставляється товар з гарантією виробника. Створюємо яскравий, довговічний і безпечний пакувальний матеріал.

Зробите споживачів лояльнішими до свого бренду. У процесі розробки дизайну враховуємо особливості продукції клієнта та побажання цільової аудиторії. Готові пакети не тільки виконують функцію зберігання і транспортування товару, але ще й допомагають ефективно рекламувати бренд.

Отримайте оригінальну упаковку за вашими параметрами. Якщо у вас ще немає оригінал макету для друку, дизайнери компанії розробляють унікальні рішення, яких ви не зустрінете у своїх конкурентів. Знаємо, як виділити вигоди продукції замовника і правильно донести їх до споживача.

Пакети випускаються оптом за індивідуальними параметрами замовника. Кількість і вартість цих фірмових пакувальних виробів розраховується індивідуально.

Структура компании