Пакети з логотипом: друк на поліетиленових пакетах

Поліетиленові пакети з логотипом зараз використовуються не стільки як засіб для перенесення куплених товарів, скільки як рекламні носії. Практично будь-яка організація, так чи інакше пов'язана з продажами, використовує свій логотип на наданих клієнтам пакетах.

Це хороший маркетинговий хід, так як пакет з логотипом:

засіб багатофункціональний;

часто використовується;

запам'ятовується.

Для нанесення вашої реклами необхідно виготовити кліше - флексографічну друковану форму (пластину), за допомогою якої фарба переноситься на плівку. Для виробництва продукції таких тиражів нами використовується потужне автоматизоване устаткування.

Друк пакетів з логотипом компанії на замовлення

друк на поліетиленових пакетах     

Практично кожна організація має свій фірмовий логотип, і будь-яка діяльність немислима без необхідного атрибуту - пакета компанії. Якщо ваша діяльність пов'язана з роздрібними продажами, то будь-який ваш покупець розраховує, що ви надасте йому можливість скласти всі покупки в зручну упаковку.

Також пакети з логотипом замовника ідеально підійдуть для офіційної виставки або презентації. Такий подарунок зможе залишити про вас позитивну думку і відкласти ваш бізнес в пам'яті, особливо якщо дизайн буде незабутнім, а пакети якісними. Для вирішення цього завдання ви зможете звернутися до наших фахівців, які допоможуть розробити для вас унікальний макет, що буде запам'ятовуватись.

Переваги виготовлення пакетів з логотипом

Багато підприємців недооцінюють важливість брендування пакувальної продукції, замовляючи базові, шаблонні партії. В результаті їх торгівельні заклади використовують звичайні пакети, які можуть зустрітися в будь-якому іншому магазині. Якщо ви не хочете загубитися в «натовпі» різних організацій, ви повинні виділитися на їх тьмяному тлі. Замовивши у нас партію пакувальних виробів з логотипом вашої компанії, ви зможете відкластися в пам'яті своїх покупців, та й просто перехожих.

Безсумнівною перевагою замовлення партії пакетів з логотипом буде реклама. В першу чергу, потенційного покупця приваблює дизайн виробу, потім він механічно відкладається в пам'яті і в разі чого мозок миттєво зробить асоціацію з вашою ненав'язливою рекламою. Тому замовивши друк на пакетах, ви зможете не тільки давати невеликий плюс до покупок ваших клієнтів, але і здійснювати завуальовану рекламу.

Дуже часто хороший, яскравий дизайн позитивно діє на залучення нових клієнтів. Замовляючи виготовлення пакетів та друк саме у нас, ви можете бути впевнені в позитивному результаті для своєї компанії.

Найбільш популярні пакети з логотипом

Пакети банан з нанесенням логотипу і укріпленими вирубними ручками - красивий і довговічний варіант реклами бренду будь-якого підприємства, яке дбає не тільки про зручність пакування товару, але і про його презентабельний зовнішній вигляд. Практичний і стильний формат широко використовується для клієнтів банків, туристичних фірм та бізнес-партнерів. Вони застосовуються для доставки товарів з магазинів одягу, взуття, електронних приладів і косметики.

  пакети з логотипом  пакети банан з логотипом

Ключові особливості пакетів банан з логотипом:

використання матеріалів різної щільності (ПВТ і ПНТ);

легкість і міцність;

збереження первісного вигляду при повній наповненості;

висока видимість нанесеного логотипу та іншої інформації;

низька ціна при високій якості.

Розмірний ряд, колірна гамма з якісним і контрастним друком логотипів, нешкідливість матеріалу з відмінними естетичними характеристиками - все це гарантує ефективне рекламне застосування таких виробів.

     пакети майка з логотипом

Затребуваність пакетів майка з логотипом обумовлена ​​їх практичністю при щоденному застосуванні. Компанії, які піклуються про свій імідж, використовують їх для упаковки різноманітної товарної продукції в супермаркетах, при кур'єрських доставках, в аптеках, закладах громадського харчування з послугою їжі на винос, кейтерингових службах, мережевих магазинах будматеріалів, техніки, одягу. Такі характеристики, як надійність і міцність «майок», здійснюють додаткову рекламу вашого бренду.

Ключові особливості пакетів майка з логотипом:

конструктивні особливості, а саме - наявність бічних торців, які розширюють внутрішній обсяг;

висока міцність при динамічних навантаженнях;

варіативність колірної гами - будь-які кольори Pantone;

приваблива вартість в поєднанні з великим рекламним ефектом.

Сучасні технології виготовлення дозволяють створити якісні пакувальні вироби з різноманітними параметрами розмірів, вантажопідйомності і колірних рішень з оптимальною якістю друку.

Чому варто замовити пакети з нанесенням друку у нас

Наша компанія дає гарантію якості брендованих виробів і своєчасного виконання замовлення. Нас обирають тому що ми:

виготовляємо пакети, що здатні витримувати значну вагу;

встановлюємо найдемократичніші ціни;

виготовляємо пакети з логотипом спеціально під ваші товари;

друкуємо чіткі логотипи, з двох сторін або з одного;

можемо заповнити необхідним зображенням всю область пакетів;

пропонуємо дійсно великий вибір кольорів;

можливі будь-які варіанти: від економ-до підвищеної міцності.

Якщо у вас залишилися питання або у випадку, якщо ви готові зробити замовлення, зв'яжіться з нами за контактними телефонами чи за електронною поштою. Наші менеджери дадуть відповідь на всі ваші питання, нададуть будь-яку додаткову інформацію і допоможуть у виборі.

Структура компании