Пакети майка з логотипом з поставкою в Київ - вигідна пропозиція

Пакети майка є найбільш поширеним і універсальним видом упаковки, яка застосовується при реалізації харчових і нехарчових продуктів. У Києві існує постійний попит на цей вид поліетиленових кульків, особливо якщо є вигідна цінова пропозиція.

Наше виробництво готове запропонувати оптовим замовникам в Києві пакети майка з логотипом за дуже вигідною для них ціною. Найчастіше, пакети виготовляються з ПНД, за рахунок чого вони поставляються за недорогою ціною.

У нашій компанії ви можете купити оптом пакети майка, які можуть бути необхідного вам розміру і колірної гами. На упаковку ми наносимо логотипи і інші зображення, які підвищать впізнаваність вашого бренду.

Основні характеристики пакетів майка

Тип упаковки - для перенесення. Виготовляються в основному з тонкого матеріалу (ПНТ), що істотно знижує ціну. Лідер ринку в своїй галузі - високий попит.

пакети майка з логотипом   пакети майка з друком  

У сучасному світі поліетиленові пакети користуються великою популярністю, оскільки вони:

дешеві;

не вимагають спеціального догляду;

довговічні;

можуть використовуватися для зберігання одягу, взуття, продуктів харчування, ліків тощо.

Пакети майка виготовляються у вигляді прямокутника з ручками і бічними складками, які дозволяють розширювати стінки вироби і вміщати більші предмети без ризику їх деформації.

Пакети майка в Києві набули широкого поширення завдяки своїм плюсам:

можуть вміщати значний обсяг;

здатні витримувати велику вагу;

відрізняються термостійкістю;

компактні в складеному вигляді;

можуть бути неодноразово використані;

екологічно безпечні;

відрізняються функціональністю, так як підходять для використання в різних сферах.

Пакети майка виступають прекрасним рекламним носієм, так як на поверхні можна нанести логотип, слоган, зображення. Також вони можуть стати ідеальною святковою упаковкою, якщо на поверхні нанесені красиві малюнки і написи. Такі пакети широко використовуються покупцями і після доставки продуктів і товарів додому. Наприклад, для упаковки продуктів, зберігання різних предметів, розміщення сміття.

Пакети майка можна зустріти всюди, де відбувається продаж товарів. Найбільші споживачі:

супермаркети;

продуктові магазини;

ринки;

універмаги;

овочеві і фруктові ларьки;

магазини одягу та взуття;

магазини косметики;

магазини будівельних матеріалів;

бакалійні лавки і т.д.

Також поліетиленові пакети з логотипом виготовляються для компаній, які займаються наданням транспортних послуг, розробкою сучасних IT-технологій та ін. Як показує практика, люди використовують пакети з поліетилену багаторазово, тому реклама на пакетах майка має тривалий і масштабний ефект.

Пакети майка з логотипом - купити оптом в Києві за низькою ціною

Пакети майка оптом можна придбати у нас з доставкою в Київ за відмінною ціною. У нас ви будете мати величезний вибір можливостей по виготовленню необхідних вам якісних кульків. Наші клієнти - це супермаркети, бутики, бакалії, магазини, універсами, ринкові точки, великі мережі і виставкові центри.

Кожна фірма прагне бути кращою у своїй справі, так і ми враховуємо побажання наших клієнтів, виготовляючи не тільки типову, а і замовну продукцію. Якщо ви не знаєте, які замовити поліетиленові кульки, зателефонуйте нам або напишіть нам на електрону пошту. Менеджер допоможе з вибором підходящої упаковки і оформить замовлення.

Щоб про вашу компанію дізналося більше людей, рекомендуємо замовляти пакети майка з друком логотипа, текста або зображення. У Києві та інших містах нашої країни такі брендовані пакети користуються великою популярністю.

Структура компании