Флексографічний друк на пакетах майка

Один з напрямків діяльності нашої компанії - виробництво поліетиленових пакетів майка з друком. Ми пропонуємо різні види цієї пакувальної продукції за доступними цінами.

Пакети майка з логотипом, ціна яких залежить від багатьох факторів, є надзвичайно простим і недорогим способом реклами для будь-якої компанії. Завдяки сучасному обладнанню ми наносимо на пакети майки різні рекламні зображення, що забезпечить ефективне просування вашої торгової марки.

Виробництво пакетів майка здійснюється з високоякісного поліетилену різної щільності з нанесенням флексографічного друку за допомогою сучасних високотехнологічних верстатів.

Пакети майка з логотипом з ПНТ - найбільш затребуваний вид упаковки

производство полиэтиленовых пакетов Найбільш дієвим способом залучення потенційних споживачів, а також частиною більшості стратегій просування продукту є використання пакетів майка з логотипом. За популярністю даний вид упаковки займає одне з перших місць, так як активно застосовується і в побуті, і в сфері торгівлі.

Тонкі, але міцні поліетиленові кульки з ПНТ мають низьку вартість і є чудовою рекламною площею, доносячи інформацію про той чи інший бренд до великого числа споживачів. Великий розмір пакетів дозволяє використовувати їх для упаковки найрізноманітнішої продукції.

Поліетиленова упаковка типу «майка» з друком реклами може бути виготовлена ​​з поліетиленової плівки низького тиску будь-якої товщини і будь-якого розміру. Наша компанія пропонує пакети майка підвищеної міцності. Незалежно від способу виготовлення, даний вид упаковки стійкий до розтягування і не вимагає посилення в області ручок. Завдяки друку на пакетах, можна легко і без особливих витрат рекламувати бізнес і повідомляти інформацію про торгову марку.

Пакети майка з логотипом компанії - відмінний варіант упаковки товарів. Сьогодні таке рішення є не просто успішним маркетинговим ходом, але і частиною іміджевої політики торговельних компаній. Купити таку упаковку можна за низькою ціною, використавши нашу вигідну пропозицію для оптових замовників.

Нанесення зображення логотипу торгової мережі на пакети майка є оптимальним рішенням для залучення нових клієнтів, з огляду на те, що переважна більшість людей після придбання залишають пакети у себе для повторного використання. Закупивши у нас пакети майка з логотипом оптом, ви гарантуєте постійну дію реклами вашого бренду протягом усього терміну експлуатації кульків.

Як виконується флексодрук на пакетах майка

Процес флексографічного друку складається з трьох етапів: виготовлення форм, монтажу і друку.

 

флексодрук    флексографічний друк

Необхідне вам зображення переноситься на друковані форми. Для забезпечення точного нанесення зображення для кожного друкованого кольору виготовляється пластина, яку потім закріплюють на валах, які поміщають в друкарський верстат. Монтажні мітки наносяться на флексографські пластини для точного вирівнювання на циліндрі. Ці позначки є ключем до вирівнювання кожного кольору в друкованій машині.

Процес флексографічного друку вимагає створення дзеркального шаблону необхідного зображення у вигляді тривимірного рельєфу з гуми або полімеру. Області зображення підняті над областями без зображення на гумовій або полімерної пластини, і фарба переноситься з фарбувального валика на анілоксовий валик, де надлишки фарби видаляються перед нанесенням фарби на друкарську форму. Нарешті, між пластиною і друкованим циліндром вдавлюють поліетиленову плівку для перенесення зображення.

Упаковка з флексографічним друком, що привертає увагу, - це відмінний комерційний крок, здатний у декілька разів збільшити продажі. В наші дні високоякісний друк і приваблива графіка необхідні в пакувальної індустрії, щоб мати конкурентну перевагу і забезпечувати впізнаваність бренду серед клієнтів.

Чому пакети майка з логотипом замовляють в компанії «D2»

Наша компанія пропонує купити пакети майка оптом з логотипом вашої компанії. Ми є виробником поліетиленових пакетів, а не їх дистрибутором, отже, вартість продукції завжди буде нижче, ніж у конкурентів.

Широкий асортимент пакетів майка з логотипом дозволяє підібрати вироби, які оптимально підійдуть під ваш товар і потреби ваших клієнтів. Якість продукції - це наш головний пріоритет, тому ви не знайдете в замовленні зіпсовані вироби. Рівні і міцні шви, акуратні ручки. Якість друку важлива для нас не менше, ніж надійність пакетів. Сучасна технологічна лінія дозволяє виконати флексодрук на вищому рівні.

Ви можете купити пакети майка оптом в значному обсязі. Якщо ви не змогли визначитися з малюнком або типом поліетиленового виробу, ми завжди допоможемо в цьому питанні.

Структура компании